fbpx

Awaken the Medicine Within

Kambô Ceremonies
“Kambô circuleert in het hart. Onze Sjamaan zei dat wanneer we Kambô nemen, het hart nauwkeuriger beweegt, zodat dingen meer stromen wat goede dingen naar de persoon brengt. Het is alsof er een wolk op de persoon vast zit, die verhindert dat de goede dingen kunnen komen, wanneer de persoon de Kambô neemt; komt dat met een ‘groen licht’, dat zijn weg opent en de zaken gemakkelijker maakt.” 

~ Marcelo Bolshaw Gomes van “Kambô de spirit van de Sjamaan”

Vrouwen Cirkels en Sacred Ceremonies
“Een vrouwenkring is misschien wel de meest krachtigste kracht die de mensheid kent. Als je er een hebt, omarm het dan. Als je er een nodig hebt, zoek het dan. Als je er een vindt, voor de liefde van alles wat goed en heilig is, duik erin. Hou het vast. Stop er liefde in. Geef jezelf bloot. Laat jezelf zien. Laat ze je vasthouden. Laat je kwetsbare tranen vallen. Laat jezelf opnieuw geboren worden uit de vlammen en heb lief. Je zal veranderen. De stof van je wezen zal hierdoor worden veranderd, als je het toelaat. Alsjeblieft sta het toe.”
Jeanette LeBlanc

Shakti Dans

“Als een vorm van yoga, gebruikt Shakti Dance® ® vloeiende, ritmische organische bewegingen om gedachtes, lichaam en geest te harmoniseren. Door de combinatie van ademhaling, beweging, mantra en mindfulness, worden we teruggebracht naar onze ware aard ~ het lichaam afstemmend als een instrument om onze essentie uit te drukken, met originele creativiteit en authenticiteit.
“De ziel wordt weerspiegeld en uitgedrukt door onze Dans® wanneer we in het meest intieme contact staan ​​met dat wezen dat ons bezielt.”
~ Sara Avtar, oprichter van Shakti Dance®