fbpx

Hallo prachtige ziel,

Dankjewel dat je er bent.
Mijn naam is Sandi, een Medicijn Vrouw die het pad bewandeld van Heling, Ontwaking, en het Bekrachtigen van zielen in hun ontwaking en Verlichting via:
Kambô ceremonies
Sacred Vrouwen/Sister Cirkels en Ceremonies
Shakti Dans® 
 ~De yoga van de Dans®

Medicine Within is ontstaan door de reis van zelfontdekking; een donkere en pijnlijke afdaling in de duisternis naar een krachtige opkomst in het licht.
Een dans van creatie en vernietiging.
Een alchemie van Gif naar Medicijn.
 
A Dance of Creation and Destruction.
An alchemy of Poison into Medicine.

Mijn verhaal is dat van een Helden Reis waarin ik waarden, hulpmiddelen en ruimte heb gecultiveerd die als een kompas hebben gediend om mezelf te leren kennen. Mezelf echt te leren kennen, en daardoor ook het medicijn in mijzelf echt te leren kennen.
En door deze belichaming, ben ik in dienst om anderen op hun pad te helpen.

Geduld ** Acceptatie ** Compassie ** Vertrouwen ** Overgave ** Dankbaarheid ** Waarheid ** Vrijheid 

 

 

 

In de Cirkel, Ceremonie of Sacred Space komen is voor mij pure gelukzaligheid en magie. En ik vind het
geweldig! In de eerste plaats is het het creëren van rituelen, die het heilige terug in ons dagelijks leven brengen.

(Tip: Begin je dag met een Ritueel door het stellen van een Intentie voor de dag en het doen van een klein gebed vanuit Dankbaarheid. Door dat te doen zal de hele Vibratie binnen jezelf en om je heen verschuiven …)

Ten tweede, is het het delen van deze heilige plek met anderen, het ontmoeten van delen van onszelf en elkaar die soms niet welkom zijn. In deze ruimte zijn we zussen, broers, spiegels.
We zijn waarheid, en genezing We zijn thuis.

Mijn missie is het verspreiden van de magie en de oude kennis om het (zeer) krachtige Medicijn in onszelf te doen ontwaken via Kambô Ceremonies, Sacred Vrouwen Cirkels en Shakti Dans® ® tot dusver door Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten (mijn thuisland, Libanon) en Europa , waar ik momenteel woon en werk, in Amsterdam en Almere, Nederland.

Naast het bovengenoemde ben ik een fervent leerling en heb ik veel hulpmiddelen verworven die ik de alchemie in breng in mijn heilige ruimte, waaronder NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Innerlijk Kind Werk, CGT (Cognitieve gedragstherapie) Emotionele Ontlading en Yoga om :

● Het goddelijke binnenin te herkennen
● In je volle kracht te gaan staan
● Je volste, meest ware en mooiste Zelf uit te drukken